Ons kleurenpallet

Ebony timber

Donkerbruin tot zwart van kleur, diepglanzend met koperkleurige partikels die zorgen voor een intense gloed. Laat de warmte van de aarde in zich voelen.

Slate grey

Grijs-blauw met donkere nuances, diepglanzend met zowel witte als zwarte partikels. Zeer levendige tekening met herinneringen van de onstuimige natuur.

Marron

Lichtbuin gaat over naar donkerbuin-zwart in een patroon als van versteend hout. De aanblik voert u terug naar lang vervlogen tijden.

Poseidon

Midden-grijs van kleur, met nuances van grijs in al zijn tinten, satin glanzend. Schept de illusie van quarts-gesteente.

Oslo white

Witte marmerimitatie, glanzend, met partikels die variëren van transparent tot licht grijs. Straalt in hoge mate rust en sereniteit  uit.

Stone hedge

Traditionele natuursteenimitatie, middengrijze ondertoon, met partikels die variëren tussen zwart en wit. Ondanks de uitgesproken textuur, overheerst het gevoel van kalmte en de solide aanblik.

Eindeloos combineren

100+ kleuren

Naast onze 6 bovenstaande standaardkleuren zijn er nog erg veel andere kleurmogelijkheden. De Hanex® collectie bestaat uit meer dan 100 verschillende kleuren, gaande van schitterende natuursteenimitaties, adembenemende glinstereffecten en sprekende unikleuren, al dan niet translucent.

combineren naar wens

Elke kleurcombinatie behoort tot de mogelijkheden, van harmoniërend pallet tot contrasten en sprekende details. Elke wens die de klant heeft, is mogelijk binnen ons ruim kleurenassortiment.

inscriptie-kleuren

De inscripties kunnen opgevuld worden met een kleur naar wens. Elke plaatkeur heeft zijn bijpassende lijmkleur. Door inscripties op te vullen met een andere kleur lijm dan het monument zelf, bekomt men een optimale leesbaarheid. Nadien wordt het geheel glad geschuurd en in de gewenste glansgraad gebracht.